Boxmadrass Comfort - Spesialmål

kr 6 300,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Tilpass rammemadrassen etter dine ønsker og behov.

 • Du slipper å gå på kompromiss med den gode kvaliteten.

 • Fleksible og moderne pocketfjærer som gir optimal komfort.

 • Individuell støtte med imponerende syv komfortsoner.

 • Eksklusivt møbelstoff med elegant konvoluttsying.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Hos Bedre Nætter tilbyr vi at du enkelt og billig kan kjøpe vår rammemadrass Comfort i spesialmål. Du har da muligheten til å få en madrass som passer perfekt til deg og de rammene du sover i.

Øverst på siden velger du målene du vil ha på din nye rammemadrass. Prisen oppgis etter hvilke mål du velger. Med dine egne mål får du en rammemadrass som passer til din nåværende overmadrass og fjærmadrass. Du har også mulighet til å tilpasse den til en hems eller et lignende rom i hjemmet ditt.

Rammemadrassen er også utstyrt med estetisk konvoluttsying som gjør madrassen fin å se på og behagelig å berøre.

Dobbel fjæring gir bedre søvn
Rammemadrassen Comfort sikrer deg en støttende og restituerende nattesøvn. Comfort er oppbyggd av to lag fjærtyper, som på hver sin måte jobber så du får en komfortabel og dyp søvn natt etter natt.

Rammemadrassen består av mini-bonellfjærer i bunnen og moderne pocketfjærer på toppen. Disse fjærene er omgitt av den elastiske skumtypen polyeter.

De solide og slitesterke bonellfjærene arbeider sammen for å gi et solid fundament for en god natts søvn. De mer fleksible og komfortable pocketfjærene, også kjent som posefjær, er plassert ovenpå. Disse fjærene er delt opp separert og sveiset i små stoffposer. Det betyr at du vil oppleve en differensiert og individuell tilpasset støtte, avhengig av hvordan liggeposisjonen din er om natten. 

Det dobbelte fjærlaget som er i rammemadrassen Comfort er et kvalitetsstempel. Dette gir deg en behagelig og sammenhengende søvn. I tillegg er madrassens pocketfjærer mer holdbare enn andre fjærer, som igjen øker madrassens totale levetid.

Syv komfortsoner som støtter individuelt
Rammemadrassen Comfort består av imponerende syv komfortsoner. Komfortsoner viser til at madrassen er inndelt  i forskjellig fastheter som støtter kroppen din individuelt. De ekstra komfortsonene sørger for forbedret støtte, spesielt rund nakke, skuldre, korsrygg og hofteregionen.

Med de syv komfortsonene og det dobbelte fjærlaget i Comfort får du en komfortabel og restituerende søvn hele natten. Du slipper derfor å snu og vri deg fordi madrasser gir feil støtte. Rammemadrassen Comfort er med andre ord til deg som hverken ønsker å gå på kompromiss med komfort, kvalitet eller pris.


Spesifikasjon av Boxmadrass Comfort - Spesialmål

 • Høyde Total: 28 cm.
 • Vekt 65 kg
Mer informasjon
Høyde 28 cm.
Fjærer Anatomic Pocket®
Garanti 5 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 8 cm. massiv treramme , 14 stk. lameller
Leveringstid 40-50 hverdager

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.