Betterlinen Splittlaken - Hvit

Laster...
Fast lav pris
Leveringstid 40-50 hverdager
 • Bestillingsvare Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Betterlinen - Essensen av livskvalitet

Betterlinen - Essensen av livskvalitet

Ønsk velkommen til den beroligende følelsen med lakenet fra Betterlinen og gå ombord i den luksuriøse myke følelsen, mens sinnet ditt driver mot drømmeland. Dette glattvevde kuvetlakenet er den ultimative oppgraderingen til deg selv og soverommet ditt. Den følelsen lakenet gir deg når du dykker ned i sengen, kan ikke måles med det du har opplevd tidligere. I hånd med merkets navn er det produsert under bæredyktige vilkår. Dette gir et allergivennlig laken fri for unødvendige kjemikalier.

En letthet som sjeldent er sett

En letthet som sjeldent er sett

Betterlinen er fremstilt av det fineste og sterkeste bomull som er vevet etter den eksklusive sateng-metoden. Dette fører til et tett vevet materiale med 500 tråder pr. kvadrattomme. For å fullstendig unngå grove tråder, benytter vi helt eksklusivt kun enkeltlags garn. Garnet er vevet av lange bomull tråder for et mer holdbart design og silkemyk følelse. Denne sammensetningen gjør at stoffet har lett ved å transportere bort fukt, og miljøet i sengen din vil dermed ha optimale vilkår.

Ofte stilte spørsmål til Betterlinen Sengetøy

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Betterlinen Sengetøy. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Vi anbefaler at du skifter sengetøy cirka hver 14. dag og minimum en gang i måneden. Vask alltid etter vaskeanvisning på sengetøyet slik at det holder så lenge som mulig.

 • Betterlinen sengetøy er vevd med enkeltlags garn, der hver eneste fibertråd er lang. Bomullet er satengvevd, og med et trådantall på 500 pr. kvadrattomme, er vevingen så tett at den er så godt som umulig å se. Dette gir sengetøyet sitt flotte og glansfulle utseende, en silkemyk overflate og tilføyer en ny dimensjon av holdbarhet.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

Spesifikasjon av Betterlinen Splittlaken

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
Leveringstid 40-50 hverdager
Trådtetthet 500 tråder per kvadrattomme
Vevning Sateng
Dessin Signature
Type Splittlaken 160x200
Type splitt H-splitt

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*