Betterlinen sengesett - Rose

Leveringstid 4-10 hverdager
Putetrekk
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Betterlinen — essensen av god liggekomfort

Betterlinen — essensen av god liggekomfort

Sengetøy er mer enn bare noe du pakker dynen og hodeputen din inn i. Det beskytter dunene mot svette, slitasje og skitt. Men sengetøy er også en følelse. Av ro, velvære og trygghet. Med vår sengetøysserie Betterlinen har vi laget det deiligste OEKOTEX-sertifiserte sengetøyet du kan tenke deg. Og denne rosefargede utgaven av sengetøyet gir soverommet ditt et friskt pust med sin forfriskende farge, som både pynter opp og skaper en avslappende atmosfære når du skal sove.

En letthet som sjeldent er sett

En letthet som sjeldent er sett

Sengetøyet er produsert på en bærekraftig måte og består av flott, økologisk bomull som føles nesten like mykt som en barnerumpe. Sengetøyet er satengvevet med eksklusivt enkeltlagsgarn og har hele 500 tråder per kvadrattomme. Det betyr at sengetøyet er enormt slitesterkt og dermed bevarer formen sin vask etter vask. I tillegg er stoffet utrolig behagelig og gir deg en følelse av ren velvære når sengetøyet omsvøper kroppen din. Med vårt rosefargede Betterlinen-sengetøy har du altså en god grunn til å gå i seng til en fornuftig tid. Bare legg deg godt til rette og overgi deg til trettheten - med Betterlinen vil du gå en god og myk natt i vente.
Hvorfor vælge Betterlinen?

Hvorfor vælge Betterlinen?

Hvert sett inneholder ett dyne- og putetrekk 500 tråder pr. kvadrattomme Lange bomullstråder for god og holdbar kvalitet Eksklusivt enkeltlagsgarn OEKOTEX-sertifisert for kjemisk sikkerhet

Spesifikasjon av Betterlinen sengesett

 • Størrelse
  Størrelse 140x220 cm.
Leveringstid 4-10 hverdager
Trådtetthet 500 tråder per kvadrattomme
Vevning Sateng
Dessin Rose - Betterlinen
Type Sengesett 140x220

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering