Betterlinen sengesett - Ocean

Leveringstid 4-10 hverdager
Putetrekk
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Betterlinen - essensen av livskvalitet

Betterlinen - essensen av livskvalitet

Forestill deg å falle i søvn med havet på soverommet ditt. By den beroligende fornemmelsen velkommen med Ocean-linned, og gå ombord i den luksuriøse myke følelsen, mens sinnet ditt drives mot drømmeland. Dette glattvevde sengetøyet er den ultimative oppgraderingen til deg og soverommet ditt. Den følelsen sengetøyet gir deg, når du dykker ned i sengen, er ut over alt, hva du tidligere har opplevd. I hånd med sengetøyets navn. Er det produsert under bæredyktighetens vilkår. Dette gir et allergivennlig linned som er fri for unødvendig kjemi.

En letthet, som sjeldent er sett

En letthet, som sjeldent er sett

Ocean-linned er fremstilt av det fineste og sterkeste bomullet, som er vevd etter den eksklusive sateng-metoden. Dette fører til et tettvevd materiale med 500 tråder pr. kvadrattomme. For å unngå rug og grove tråder, benyttes helt og eksklusivt kun enkeltlags garn. Garnet er vevd av lange bomullstråder for et mer holdbart design og en silkemyk følelse. Sammensetningen gjør, at stoffet har lett for å transportere bort fukt, og miljøet i sengen din vil dermed ha optimale vilkår.
Hvorfor vælge Betterlinen?

Hvorfor vælge Betterlinen?

Hvert sett inneholder et dyne- og et putetrekk 500 tråder per kvadrattomme Lange bomull tråder, for et sterkt og holdbart design Eksklusivt enkeltlags garn 100% kosevennlig <3 OEKO-TEX sertifisert for kjemisk sikkerhet.

Spesifikasjon av Betterlinen sengesett

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
Leveringstid 4-10 hverdager
Trådtetthet 500 tråder per kvadrattomme
Vevning Sateng
Dessin Ocean - Betterlinen
Type Sengesett 140x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering