Bergen Diamant - Svart

NO - Januarudsalg
Tilbud

kr 17 999,00

As low as kr 17 999,00 Førpris kr 40 999,00

Leveringstid 8-15 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Bergen Diamant - Svart
Legg til ønskeliste
Leveringstid 8-15 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Få kontroll over søvnfasene
Svanemerket Overmadrass
Diamant - Optimert dyp søvn

Bergen Diamant: Søvn, som er verdt å snakke om

Bergen Diamant har vi utviklet i Danmark, mens produksjonen av de forskjellige komponentene foregår i både Danmark og Belgia. På den måten sikrer vi, at alle elementene produseres av spesialister innenfor hvert deres felt. God søvn starter nemlig med en god seng. Vi har høye krav til produksjonen , og derfor er alle leverandørene våre også OEKO-TEX-sertifisert, mens overmadrassene våre er Svanemerket - fordi sunn søvn betyr alt.

En overmadrass som gjør en forskjell

Diamant overmadrassen i Pulse lateks gir fantastisk støtte, i tillegg til at den sørger for vedlikeholdelse av den riktige temperaturen for dyp søvn. Vi har nemlig behandlet overmadrassen med naturlig grafit, som har fantastiske varmeavledende egenskaper. På den måten får du hjelp til å holde den perfekt kroppstemperaturen hver natt, så du får mest mulig ut av søvnen din.
En overmadrass som gjør en forskjell
Diamant forlenger den dype søvnen din.

Diamant forlenger den dype søvnen din.

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn har vi utviklet Diamant til å være fire ganger kaldere enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for en dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten fra første natt og mange år fremover.

En komfortabel fjærmadrass

Plattformen for god søvn, finnes i fjærmadrassen. Her har vi nøye plassert fjærer og komfortsoner, så du hver natt får den beste mulige støtten. Hver del arbeider aktivt for å forbedre og forlenge den dype søvnen ved å minske trykk utsatte steder, eksempelvis omkring hoften og skuldre. Samlet sett er Bergen Diamant derfor en forbedring av livskvaliteten din.
En komfortabel fjærmadrass

Fordi dyp søvn endrer alt

Bergen Diamant forlenger og forbedrer den dype søvnen din. Det er mulig, fordi det naturlige innholdet av grafitt i overmadrassen hjelper deg med å holde den riktige kroppstemperaturen for en dyp søvn. Bergen Diamant er derfor garantien din for bedre nætter, her kan du nemlig se frem til å sove i absolutt høyeste kvalitet.

500

timers søvn er brukt for å utvikle sengen.

16

forskjellige behandlinger ble prøvd.

Diamant – betrodd og beundret

Diamant betyr, at overmadrassen er behandlet med naturlig grafitt. Grafitt er i familie med diamant og derav navnet. Resultatet av grafitt behandlingen er en madrass med imponerende varmeavledende egenskaper, som hjelper deg med å holde den riktige temperaturen for dyp søvn. Diamant er derfor din mulighet for å forbedre søvnen din.
Diamant – betrodd og beundret

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Bergen Diamant

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Bergen Diamantl. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen for kun 1999 kr. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

 • Når du kjøper en seng hos oss, følger ben alltid med og er inkludert i prisen.

 • Når sengen og madrassen din først er flyttet inn hos deg, skal de gjerne bli boende i mange år. For å passe godt på dem og for å være dekket av garantien er det viktig med riktig vedlikeholdelse. Vi anbefaler å snu og rotere spesielt fjærmadrasser og madrasskjerner minimum seks ganger i året. Dersom du har en dobbeltseng med to madrasskjerner, skal begge kjerner snus og roteres separat, slik at belastningen blir fordelt best mulig. Trekket på både fjærmadrasser og madrasskjerner kan tas av og ristes i ny og ne, da det fører til at quiltningen blir luftig.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe senger online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 netter til å prøve den. Soverommet ditt er vår showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet eller returnere sengen for 1999 kr.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Bergen Diamant

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde Total: 62 cm
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 62 cm (10 cm ben, 24 cm bunn, 20 cm fjærmadrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 40mm Latex
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og litt mer!

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtt hver eneste natt.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.