JANUARSALG - SPAR OPPTIL 65%

Balance

Leveringstid 4-10 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Netter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1499,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Balance: Høy kvalitet til fornuftig pris

Balance: Høy kvalitet til fornuftig pris

Balance er budet vårt på en dyne av høy kvalitet, til en fornuftig pris. Som den eldste dynen i søskenflokken, er Balance både samvittighetsfull, pliktoppfyllende og ambisiøs. Det betyr, at dynen er produsert i Danmark og oppfyller samtlige av de høye kvalitetskravene våre. Balance er ideell for deg, som ønsker en dyne, som kan litt av alt og prestere til toppkarakter. Balance er både ventilerende, allergivennlig og enormt behagelig å ta på. Så behagelig, at den til tider kan være vanskelig å få av.

En letthet og varme, som sjelden er sett

En letthet og varme, som sjelden er sett

Balance inneholder kvalitets moskusdun. Det er fint andedun, hvor oppbyggingen vil bety, at dynen alltid har en behagelig letthet og varme. Samtidig betyr det, at dynen har en imponerende bæreevne på 11. Bæreevnen er et uttrykk for dunenes evne til å holde på varmen og lede overflødig fukt bort, og Balance bæreevnen på 11 er dermed et kvalitetsstempel. De beste og største dunene er utvalgt for bedre isolering, høyere kvalitet og fremfor alt velvære.
En trygg og sunn dyne

En trygg og sunn dyne

Balance har en rekke sertifiseringer, det er garantien din for et sunt kvalitetsprodukt. OEKO-TEX® sikrer sunne tekstiler og dun uten helseskadelige stoffer. NOMITE®-sertifikatet betyr, at dynen er fri for støvmidd, som naturligvis er en stor fordel for allergikere. Dessuten er dynen Downafresh-merket, hvilket betyr, at dun fyllet lever opp til strenge krav for hygiene og renslighet. I Balance får du altså en meget allergivennlig og sunn dyne.
Bra for alle

Bra for alle

Målet med Balance har helt fra begynnelsen vært å tilby en dyne, som er et godt og sikkert kvalitetsvalg. Som navnet antyder, vil du få en dyne i god balanse. Av den årsaken har vi valgt å kun produsere Balance i en lun versjon. Dermed får du en dyne uten slinger i valsen, som du kan bruke året rundt. Balance vil med garanti gi deg godt selskap.

Ofte stilte spørsmål til Balance Dyne

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Balance Dyne. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Vi anbefaler at du vasker dynen din to ganger om året. Hvis du har tendens til å svette mye om natten, kan du med fordel lufte dynen din daglig. Alle våre dyner er så pustbare, at svette og fukt kan fordampe uten problemer. Når du lufter dynen din skal det alltid skje i skyggen, da dunene ellers vil tørke ut og miste isoleringsevnen.

 • Du burde alltid vaske dynen din på 60 grader, og unngå å bruke skyllemiddel. For at dundynen ikke skal klumpe seg sammen og miste spenstighet, er et tips å vaske den sammen med tennisballer. Etter vask er det viktig at du hiver dynen i tørketrommelen på en medium varm temperatur i stedet for å henge den til tørk.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08

Spesifikasjon av Balance

 • Størrelse
  Størrelse 200x220 cm.
Leveringstid 4-10 hverdager
Fylltype 90% nye, hvite europeiske moskusdun / 10% småfjær.
Fyllvekt 700 g
Bæreevne 11
Fyllets opprinnelse Europa
Produsert i Danmark
Varme Lun
Konstruktion Sval: 6x8, Lun: 4x6, Varm 4x6
Bolster 100% bomullscambric Ne40/40
Kanter Hvit Sateng
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
Vask Vaskbar ved 60 grader og skal tørkes i tørketrommel.
Garanti 10 års garanti på bolster.
Type Dyne 200x220
Downpass Nei

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering