Balance

Leveringstid 4-10 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Balance: Høy kvalitet til en fornuftig pris

Balance: Høy kvalitet til en fornuftig pris

Du har kanskje allerede en pute som passer perfekt til deg, og som bare skal utskiftet med en lignende. Men det kan også være, at du er helt på bar bunn og ikke ved hvor søken din skal starte eller slutte. Jakten på den perfekte hodeputen kan plutselig synes uoverskuelig, til det tilfellet har vi også utviklet Balance. Balance er budet vårt på en hodepute som kan litt av alt. Mens vi har skrudd opp for kvaliteten, har vi samtidig skrudd ned for prisen, og som navnet antyder, vil du få en hodepute i fin balanse som både er ventilerende, allergivennlig og enormt herlig å røre ved. Vi tør derfor godt påstå at Balance vil være god til alle.

Trofast støtte

Trofast støtte

Når du anskaffer deg en ny hodepute, er det viktig at du finner en som passer til deg, kroppen din og sove posisjonen din. Her vil Balance med garanti være et godt bud. Med sitt naturlige fyll, er Balance like myk som skyene. Med sine tre kamre er du også sikret en ergonomisk korrekt utforming. Det midterste kammeret er fylt med fine små fjærer som gir nakken god støtte og komfort, og puten en høyde på 19 cm. Mens de to ytre kamrene er fyldt med 70% andedun som gjør puten god og myk. De siste 30% er småfjær om også støtter opp og tilføyer komfort.
En sikker og sunn hodepute

En sikker og sunn hodepute

For å garantere at Balance er et sikkert valg til alle, har vi vært ekstra bevisst på merkene. I sin helt konkrete form betyr det, at vi har sørget for at Balance har en rekke sertifiseringer som er garantien din for et sunt kvalitetsprodukt. OEKO-TEX® sikrer sunne tekstiler og dun uten helse skadelige stoffer. NOMITE®-sertifikatet betyr, at dynen er fri for støvmidd. Dessuten er dynen Downafresh-merket, hvilket betyr at dunfyllet lever opp til strenge krav til hygiene og renslighet. I Balance får du altså en meget allergivennlig og sunn dyne som man trygt kan legge seg til å sove på.

Spesifikasjon av Balance

 • Størrelse
  Størrelse 60x63 cm.
Leveringstid 4-10 hverdager
Bæreevne Yderkamre: 9 / Kerne: 6
Produsert i Danmark
Fyllets opprinnelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
Kanter Hvidsatin
Fyllvekt 700 g.
Bolster 100% bomullscambric Ne40/40
Vask vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
Type Pute 60x63

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering