Atlas Wood - Antrasitt

Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Sengegavl
+
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Atlas Wood: Konkurransedyktig på pris og komfort

Atlas Wood: Konkurransedyktig på pris og komfort

Ingen fungerer uten søvn. De færreste fungerer på dårlig søvn. Derfor er det verdt å prioritere en seng av god kvalitet. Det kan du få i Atlas Wood - også til en god pris. Sengen er både utviklet og produsert i Danmark av et uthvilt personale. Med utgangspunkt i kroppens vektfordeling, når man ligger på langs, er sengen inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Turen til landet, som kun eksisteres i underbevisstheten vår, har derfor sjeldent vært nærmere.

En overmadrass som gjør det lille ekstra

En overmadrass som gjør det lille ekstra

En overmadrass har mange viktige funksjoner: den beskytter rammemadrassen mot slit og fukt, forlenger sengens generelle levetid og sørger for, at laget nærmest huden er mykt og behagelig. Derfor er det verdt å gi overmadrassen litt ekstra oppmerksomhet. I Atlas Wood består overmadrassen av en latekskjerne. Cellestrukturen i lateks er ventilerende og bidrar til å vedlikeholde en behagelig temperatur. Hvis du velger Atlas Wood får du derfor en støttende og bekvem overmadrass.
En innbydende rammemadrass

En innbydende rammemadrass

Rammemadrassen utgjør sengens viktigste komfortlag. Derfor er det helt essensielt, at den er behagelig å ligge på. Rammemadrassen i Atlas Wood inneholder pocketfjærer, som er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Sonene skaper et stabilt og støttende leie. I Atlas Wood er det derfor slutt med å ha dårlig natteselskap.
En kraftig treramme

En kraftig treramme

For å forlenge sengens levetid og bevare den gode komforten, er det nødvendig med en solid ramme. Til Atlas Wood har vi valgt en 20 centimeter høy treramme i massivt, svensk furutre. Med Atlas Wood er du godt på vei mot den gode nattesøvnen, som hjelper deg med å komme gjennom hverdagens strebelser og yte ditt beste de våkne timene av døgnet - i mange år fremover.
TENCEL® – et naturlig trekk

TENCEL® – et naturlig trekk

TENCEL® er betegnelsen for fibre som er produsert på bærekraftig vis og det er disse fibrene trekket rundt sengens overmadrass er laget av. TENCEL® produseres med FSC-sertifisert trerester fra bøk og eukalyptustrær. Denne treblandingen gjør TENCEL® til et mykt, pustende og lett materiale som har en 50% bedre absorberingsevne enn bomull, og trekket rundt overmadrassen sørger dermed for et godt og tørt sovemiljø.

Ofte stilte spørsmål til Atlas Wood

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Atlas Wood. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Trekket rundt selve rammemadrassen sitter fast og kan kun renses med en fuktig klut eller et rengjøringsmiddel beregnet til møbler. Ved bruk av rengjøringsmiddel følges den tilhørende bruksanvisningen.

 • Nei, Atlas Wood fås kun med ben i eik. Hvis du vil ha ben i stål kan du velge søstermodellen Atlas.

 • Den eneste forskjellen mellom Atlas og Atlas Wood er at sistnevnte har ben laget av stål, mens førstnevnte har ben laget av eik.

 • Den har en kjerne av lateks og er polstret med polyether (skum).

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Atlas Wood

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 50 cm.
Beslag til ben Formonteret
Antiskli Uten antiskli
Fjærer Pocket
Kolli 5 stk.
Garanti 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 8 cm. Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 160x200
Downloads for Atlas Wood
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Rammemadrassene våre er den raske veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her mottar du en komplett seng, så du kan nyte den kjente komforten vår med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner som gir en herlig støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*