Laster...

Atlas

Boxmadras Model 2020
60mm komfortskum Modal
Overmadrass:
Fast - Anbefales til person på 75-95 kg.
Fasthet:
Oak - 4 x 19cm
Ben:
Tilbehør:
 • Få på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 20-30 hverdager
Atlas
Atlas

Drømmestarten vår

Alt har en begynnelse, og Atlas er vårt første skritt mot bedre netter. I Atlas går ønsker i oppfyllelse, for i stedet for å drømme om en bedre seng, kan du drømme i en bedre seng. Det sender din gamle futon inn i skammekroken og endrer forståelsen av hvorfor et riktig sted å sove er viktig - drømmestarten vår for en seng.

 
Overmadrass

Myk som silke

Vårt Modal-trekk er så mykt at det best kan beskrives som et mykt babykinn som kjærtegner huden din. Modals ufattelige mykhet kommer fra tekstilfibrene, som er laget av papirmasse fra bøketrær. Trefibrene, som i tillegg til å gi trekket et naturlig utseende, også er med på å gi trekket god pusteevne og gode fuktabsorberende egenskaper – og dette trekket vil du gjerne ligge tett inntil natt etter natt.
OEKO-TEX®-sertifisert støtte og komfort

OEKO-TEX®-sertifisert støtte og komfort

Med vår 60 mm høye kjerne i komfortskum er du ett smart valg nærmere å endre måten du sover på. Kjernens OEKO-TEX®-sertifiserte skum har en unik elastisitet som hele tiden tilpasser seg kroppens bevegelser og liggestillinger, slik at du hele tiden har de beste forutsetningene for komfort og støtte. Kjernens skum har i tillegg en utrolig god holdbarhet, så du kan trygt legge deg til å sove de neste mange, mange år.
Fjærmadrass

Fjærmadrass med individuell fasthet

Fjærmadrass

7 bedre™ gir kroppen din optimalisert støtte

Fjærmadrassen består av tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi har fordelt på individuelle soner som avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst. Her har vi unikt utviklet en hoftesone med 90 % fjærkraft, slik at vi er helt sikre på at ryggraden din holder en ergonomisk korrekt, rett linje.
Rammemadrass

Rammemadrass med svensk furutre

Rammemadrass

Danske materialer og svensk, FSC-sertifisert tre

Boksmadrassen nederst er grunnlaget for sengens lag og for din nattesøvn. Her er boksmadrassene med en 12 cm høy og 4 cm tykk treramme av massivt, FSC-sertifisert furutre fra Sverige. Den massive trerammen skaper en stabil seng og et solidt grunnlag, slik at fjær- og toppmadrassen kan fokusere på å gjøre nettene dine bedre.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-certificeret træ FSC-certificeret træ

Velg den overmadrassen som passer for deg

Essential - Det klassiske valget

Essential er vår grunnleggende overmadrass. Her får du en kjerne av 100% naturlatex omgitt av et mykt trekk med sklisikker bunn. Dette er en høykvalitets overmadrass med god pusteevne og elastisitet, og sklisikringen sikrer at madrassen ikke glir hvis du sover urolig.

Oppgradering

Polar - Det avkjølende valget

Polar er vår temperaturregulerende oppgradering for deg som sliter med varme netter. Polar er komfortskum med varmeavledende grafitt og et trekk med patentert avkjølende teknologi, som sikrer deg en konstant temperatur mens du sover. Polar har også sklisikker bunn, slik at madrassen ikke glir.

Oppgradering

Mayan - Det naturvennlige valget

Mayan er vår mest naturlige overmadrass. Mayan har en kjerne av 100% organisk og GOLS-sertifisert latex, omgitt av et naturlig temperaturregulerende lin-trekk. Mayan er produsert uten bruk av plantevernmidler og kjemikalier, og med strenge krav til arbeidsvilkår. Dette er en luksuriøs overmadrass med høy pusteevne og elastisitet, produsert med omtanke for miljøet og din helse.

Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet
Dine fordeler

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Sengematch

Fortsatt i tvil?
Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe en ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Spesifikasjon av Atlas

 • Leveringstid
  20-30 hverdager
  Type
  Rammemadrass 90x200
  Kolli
  1 stk.
  Bolster
  100% bomullscambric Ne40/40
 • Rammebrudd
  15 år
  Garanti fjærbrudd
  15 år
 • Ramme
  8 cm. Treramme
  Komfortsoner
  Unita
  Polstring
  Komfortskum
  Antiskli
  Uten antiskli
  Fjærer
  Pocket
  Beslag til ben
  Ingår
 • Total høyde
  3 cm.
  Overmadrass - kjernehøyde
  60 mm lateksjerne
  Kjerne
  50 mm Skum
  Cover
  Modal
  Antiskli
  Uten antiskli
  Vask
  vaskvask
 • Høyde
  123
  Overmadrass
  123
 • Type
  test
  Væghængt højde
  123
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.
 • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.
 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.
 • Den har 220 fjærer per m2.
 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".