Laster...

Atlas 2010

Elevationssenge Innergetic
4.597120 star rating (278) total reviews
60mm komfortskum Tencel Split
Overmadrass:
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Oak - 4 x 19cm
Ben:
Uten Gavl
Sengegavl:
There is no defined renderer for "Multiple Select" option type.
 • Varen er på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 12-20 hverdager
Atlas 2010
Atlas

Drømmestarten vår

Alt har en begynnelse, og Atlas er vårt første skritt mot bedre netter. I Atlas går ønsker i oppfyllelse, for i stedet for å drømme om en bedre seng, kan du drømme i en bedre seng. Det sender din gamle futon inn i skammekroken og endrer forståelsen av hvorfor et riktig sted å sove er viktig - drømmestarten vår for en seng.

 
Produktoversikt

Utforsk Atlas

Forstå våre 7™ komfortsoner
1 2 3 4 5
 • Overmadrass trekk

  Mykt trekk med innebygd antiskli funksjon

  Overmadrassen er omgitt av et mykt trekk med anti-skli på den ene siden. Antisklien sørger for at overmadrassen holder seg der den skal og ikke glir rundt på fjærmadrassen. Antisklien kan tas av, og resten av trekket kan vaskes.
 • Bäddmadrasser

  Utmärkt komfort, stöd och elasticitet

  Kärnan består av en 60 mm hög kärna i komfortskum, vilket är OEKO-TEX®-certifierad och har en bra elasticitet som ger kroppen ett gott stöd natten igenom. Skummets fuktabsorberande egenskaper säkerställer även en torr och hälsosam sovmiljö under natt efter natt.
 • Fjærmadrass

  Avlastningen kroppen din trenger – hver natt

  Med pocketfjær, 7 bedre ™-soner og 25 mm komfortskum får du den riktige sunne støtten som tilpasser seg din kropp og bevegelser. En sunn, differensiert støtte pakket inn i behagelig komfortskum som den beste finishen på fjærmadrassen.
 • 7 Bedre™ zoner

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
 • Elevasjonsbunn

  Stabil, komfortabel og praktisk sengebunn

  Nederst ligger sengebunnen som bidrar til stabilitet, komfort og praktiske funksjoner – avgjørende egenskaper i en god regulerbar seng. Du får en sterk, pålitelig Okin-motor, en solid og FSC-sertifisert fururamme samt fleksible lameller i en og samme regulerbare bunn.
Overmadrass

Selve symbolet på mykhet

Tencel-trekket vårt er selve symbolet på mykhet. Ja, dette er den typen søvnvenn drømmer er laget av. Tencel-trekket er produsert med Lyocell biofiberen utvunnet fra tre, som takket være sin slanke fiberstruktur er dobbelt så myk som bomull og derfor veldig skånsom mot huden. På grunn av Tencel-trekkets biofibre er tekstilen også ekstremt absorberende, og støvmidd har vanskelig for å slå seg ned.
OEKO-TEX®-sertifisert støtte og komfort

OEKO-TEX®-sertifisert støtte og komfort

Med vår 60 mm høye kjerne i komfortskum er du ett smart valg nærmere å endre måten du sover på. Kjernens OEKO-TEX®-sertifiserte skum har en unik elastisitet som hele tiden tilpasser seg kroppens bevegelser og liggestillinger, slik at du hele tiden har de beste forutsetningene for komfort og støtte. Kjernens skum har i tillegg en utrolig god holdbarhet, så du kan trygt legge deg til å sove de neste mange, mange år.
Fjærmadrass

Fjærmadrass med individuell fasthet

Fjærmadrass

7 bedre™ soner gir kroppen din optimalisert støtte

Fjærmadrassen består av tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi har fordelt på individuelle soner som avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst. Her har vi unikt utviklet en hoftesone med 90 % fjærkraft, slik at vi er helt sikre på at ryggraden din holder en ergonomisk korrekt, rett linje.
Fjærmadrass

Velg din egen fasthet

Vi er alle forskjellige, og vi har alle sammen forskjellige preferanser. Av den grunn skal våre senger selvfølgelig heller ikke ha den samme fastheten. Hos oss kan du derfor velge akkurat den fastheten som passer til deg. Mange av oss deler dessuten seng med en annen person, så på alle våre senger med en bredde på 160 cm og over, kan du velge en individuell fasthet på hver side av sengen.
Regulerbar sengbunn

Regulerbar sengbunn med svensk furutre

Regulerbar sengbunn

Sterke regulerbare komponenter

Stabilitet, praktiskhet og komfort er viktig, og her får du alt; en 10 cm ramme i solid, FSC-sertifisert furu som danner det perfekte, stabile fundamentet. En sterk, tysk Okin-motor som stille hever og senker hodet og fotenden. Tilsammen en ideell sengebunn, som gjør fjær- og overmadrassens komfortarbeid lett som en lek.
materialer materialer
FSC-sertifisert tre FSC-sertifisert tre
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet
Dine fordeler

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.
Sengematch

Fortsatt i tvil?
Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe en ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Spesifikasjon av Atlas 2010

 • Type
  Regulerbar seng 160x200
  Leveringstid
  12-20 hverdager
  Kolli
  1 stk.
  Bolster
  100% bomullscambric Ne40/40
 • Rammebrudd
  15 år
  Garanti fjærbrudd
  15 år
  Garanti på Motor
  5 års garanti.
 • Ramme
  12 cm Treramme
  Beslag til ben
  Ingår
 • Fjærer
  Pocket
  Komfortsoner
  Unita
  Polstring
  Komfortskum
  Antiskli
  Uten antiskli
 • Overmadrass - kjernehøyde
  60 mm lateksjerne
  Total høyde
  3 cm.
  Kjerne
  50 mm Skum
  Cover
  Mayan
  Antiskli
  Uten antiskli
  Vask
  vaskvask
 • Høyde
  123
  Overmadrass
  123
 • Type
  test
  Væghængt højde
  123
 • Motor
  Linak TD4 std.
  Fjernkontroll
  HB12 Trådløs
  Hevefunksjon
  Hode- og fotende
  Madrasstoppere
  Fotstoppere inkludert
 • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.
 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.
 • Den har 220 fjærer per m2.
 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".