Anatomic - Lysegrå

kr 35 999,00

As low as kr 35 999,00

Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Anatomic er i toppserien vår, som oppnår enestående komfort.
 • 100 dagers gratis ombytting av fasthet.
 • Få best støtte med Anatomic sitt fjærsystem.
 • Materialer av topp klasse og med trådløs fjernbetjening.
 • Pulse Latex overmadrass.
Tilpass Anatomic - Lysegrå
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Den beste søvnen får du i en seng som tilpasser seg kroppen din. Derfor velger flere og flere å kjøpe en komfortabel regulerende seng, når de vil sove bedre. Sengen kan reguleres både i hode- og fotenden med en trådløs fjernkontroll, og med de utallige kombinasjonene regulerbare senger gir, er du sikret bedre søvn. Anatomic er en regulerbar seng i luksusklasse, og du vil oppleve en unik og omfattende støtte, så snart kroppen din treffer sengen.

Sengens fjærmadrass tilpasser seg kroppens konturer, og på den måten får du en personalisert støtte og oppmerksomhet som er unikt for Anatomic. Av samme grunn er Anatomic betegnet som en intelligent regulerbar seng, da den er utviklet i et nært samarbeid mellom ortopediske spesialister og fysioterapeuter. Det betyr, at sengen tar ekstra hensyn til kroppens anatomi, der du alltid får den mest korrekte støtten og komfort.


Intelligent nattesøvn

Komfort handler om mer enn å bare ligge mykt. Det viktigste er at sengen tilpasser seg din unike liggeposisjon og behov. Dette gjør Anatomic. En av sengens største kjennetegn er dens ventilerende egenskaper. I to separate deler over og under fjærmadrassens pocketfjærer er det installert et pustende lag, som sørger for en konstant ventilerende strøm av luft. Fjærmadrassen og overmadrassen leder deretter varme og fukt fra sengen. Det garanterer en behagelig temperatur i sengen. Hver eneste natt.


Anatomic er en regulerende seng med et veldig høyt komfortnivå. Du kan lese mer om sengens unike oppbygging under, der vi beskriver hvordan sengens tre lag samarbeider for å forbedre søvnen din mest mulig.

Elevasjonskomponenter

Det sier seg selv at den viktigste delen av en regulerbar seng er dens elevasjons komponenter. Derfor har vi valgt de beste delene til Anatomic. Sengen har en solid treramme av massivt tre. Denne elevasjons rammen utgjør en stabil plattform for søvnen din, og av samme grunn gir vi hele 25 års garanti på ramme- og fjærbrudd til denne sengen. Elevasjons mekanikken i sengen kan regulere både hode- og fotenden. Det betyr, at du kan innstille sengen akkurat etter dine egne preferanser. Justeringen av sengens liggeposisjon styrer du med en trådløs fjernkontroll, så du samtidig er fri for ledninger.

Fjærmadrassen

Denne madrassen utgjør sengens primære komfortlag. Fjærmadrassen har 500 fjærer pr.m2. Disse fjærene er ikke som våre alminnelige pocketfjærer, da de er blitt oppgradert og bærer derfor navnet Anatomic-pocket. Denne typen fjærer skiller seg ut fra alminnelige pocketfjærer ved å være inndelt i syv komfortsoner, som er inndelt etter et særlig ergonomisk mønster. Den spesielt designede madrassen yter på denne måten omhyggelig støtte og tar hensyn til det sovende menneskets anatomi og liggeposisjon. Du er garantert omfattende støtte hver eneste natt i Anatomic.

Overmadrassen

Topmadrassen i Anatomic er vores imponerende Latex Pulse topmadras. Topmadrassen er produceret efter den specielle SonoCore-metode, der sørger for, at latexen får en ensartet og åben overflade. Alt i alt sikrer det, at topmadrassen er ekstra slidstærk og åndbar, og det gør den egnet til dig, der har det varmt om natten. Betrækket af tencel er Rainforest Alliance-certificeret, og det er din garanti for et sundt og bæredygtigt produkt. Derudover har topmadrassen fået tildelt OEKO-TEX 100-mærket, og derfor er du også sikret en topmadras uden sundhedsskadelige stoffer.

Spesifikasjon av Anatomic

 • Størrelse 90x200 cm.
 • Høyde Total: 66 cm
Mer informasjon
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fotstoppere inkludert
Fjernkontroll RF ECO SET Trådløs
Høyde 66 cm (10 cm bein, 24 cm bunn, 24 cm fjærmadrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Anatomic Pocket®
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 40mm Pulse
Ramme 16cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 12-20 hverdager
Kolli 4 stk.
Type Regulerbar seng 90x200
Motor OKIMAT IPS

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.