Anatomic Natural - Lysegrå

kr 46 998,00

As low as kr 46 998,00

Leveringstid 24-36 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Anatomic Natural - Lysegrå
Legg til ønskeliste
Leveringstid 24-36 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Svanemerket Overmadrass
Ergonomisk fjærsystem
100 dagers gratis ombytting

Anatomic Natural: Søvn i luksusklassen

Når kun det beste er godt nok, står du tilbake med Anatomic Natural. Sengen er et resultat av utallige timers arbeid og mange års erfaring. Hver eneste dype innsikt i den menneskelige kropp, vår unike viten om naturlige materialer og eksklusive produksjonsmetoder - det hele er samlet i Anatomic Natural. Komfort handler nemlig om mer enn kun noe mykt å ligge på. Og nettopp derfor, har vi tilføyet det lille ekstra i Anatomic Natural. Sengen er like komfortabel, som den er storslått, og det er ingen tvil om, at det vil prege søvnen din, til det bedre. Fordi du fortjener muligheten for det beste.

En overdådig topmadras

Overmadrassen på Anatomic Natural har ett formål. Å gjøre berøringen din med sengen himmelsk. Og det lykkes til toppkarakter. Madrassens store suksess skyldes delvis vårt suverene naturmateriale, som består av 100% naturlig lateks, utvunnet av treet Hevea brasiliensis. Naturlateksen gir hver enkelt madrass fylden sin, og gjør den både miljø- og allergivennlig. Dessuten er overmadrassen produsert etter den spesielle SonoCore-metoden, som sikrer, at lateksen får en mer ensartet og åpen overflate. Madrassen fremstår derfor som mer slitesterk og pustende. Netter hvor du sover i den syvende himmel blir med Anatomic Natural, raskt en hverdag.
En overdådig topmadras
En fjærmadrass i luksusklassen

En fjærmadrass i luksusklassen

Drømmer du om en fjærmadrass, som tar høyde for samtlige trykkpunkter i kroppen din? Da kan du by Anatomic Natural hjertelig velkommen. Her har vi oppgradert våre alminnelige pocketfjærer, hvor den i stedet bærer det nå patenterede navnet Anatomic-pocket. Det betyr, at det finnes 500 fjærer pr. m2 i fjærmadrassen, hvor alle er inndelt i et særlig mønster.Mønsteret gir vår mest avanserte støtte per dags dato, med fire forskjellige fjær fastheter som passer ergonomisk på kroppen din. Fordi ingenting mindre kan gjøre det i det beste sengen vår.

En rammemadrass fra drømmeland

Det kan være vanskelig å konkurrere med den gode kvaliteten og komforten, som de fleste sengene i dag bygger på. Ikke desto mindre har vi i denne rammemadrassen enda en gang utfordret grensene. I Anatomic Natural har vi forfinet metoden vår og gjennomtenkt rammemadrassens oppbygging. I stedet for det alminnelige skummet, består rammemadrassens indre av fjærer, som både er med til å øke komforten og forlenge sengens levetid. Igjen er det naturligvis brukt Anatomic pocketfjærer. Den ekstra innsatsen er naturligvis verdt det. Den fjærete, luftige bunnen er, etter meningen vår, et mesterverk av komfort. Ytters er rammemadrassen omkranset av en 24 centimeter høy treramme, som virker beskyttende og fullfører sengens høye kvalitet og solide design.
En rammemadrass fra drømmeland

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis, som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige tærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinningen av lateks til en 180x200 Mayan Pulse overmadrass

30

år kan gummitreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Anatomic Natural

Har du bruk for hjelp? Har har vi samlet svarene våre, på de mest stilte spørsmålene til Anatomic Natural. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen for kun 1999 kr. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

 • Når du kjøper en seng hos oss, følger ben alltid med og er inkludert i prisen.

 • Når sengen og madrassen din først er flyttet inn hos deg, skal de gjerne bli boende i mange år. For å passe godt på dem og for å være dekket av garantien er det viktig med riktig vedlikeholdelse. Vi anbefaler å snu og rotere spesielt fjærmadrasser og madrasskjerner minimum seks ganger i året. Dersom du har en dobbeltseng med to madrasskjerner, skal begge kjerner snus og roteres separat, slik at belastningen blir fordelt best mulig. Trekket på både fjærmadrasser og madrasskjerner kan tas av og ristes i ny og ne, da det fører til at quiltningen blir luftig.

100 netters prøve – for tryggheten din

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 netter til å prøve den. Soverommet ditt er showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden ombytte fasthet i sengen gratis eller returnere den for kun 1999 kr.
100 netters prøve – for tryggheten din

Spesifikasjon av Anatomic Natural

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde Total: 66 cm
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 24-36 hverdager
Høyde 66 cm (10 cm bein, 24 cm bunn, 24 cm fjærmadrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Anatomic Pocket®
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200
<

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.