Anatomic Diamant - Lysegrå

kr 47 299,00

As low as kr 47 299,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Anatomic Diamant - Lysegrå
Legg til ønskeliste
Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din mot et gebyr på 1999 kr., og etterfølgende får du tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Svanemerket Overmadrass
Diamant - Optimert dyp søvn
Ergonomisk fjærsystem

Anatomic Diamant: Søvn i luksusklassen

Med fare for å høres overlegen ut, tør vi godt å påstå at Anatomic Diamant er blant de mest eksklusive sengene på markedet. I samarbeid med ortopediske spesialister og fysioterapauter har vi utviklet sengen, som gir deg spesialdesignet komfort og kompromissløs kvalitet. Med utgangspunkt i kroppens anatomi får du ergonomisk og korrekt støtte, som vil endre forståelsen din av hva det vil si å ligge godt. Kort fortalt mener vi, at Anatomic Diamant er det beste du kan gjøre for deg selv og søvnen din. Ingenting mindre.

En helt ekstraordinær overmadrass

Overmadrassen er sengens øverste madrasslag, som tilføyer det siste skuddet av komfort. Som en av de mest eksklusive sengene i sortimentet vårt, er Anatomic Diamant spisset til det ytterste. Overmadrassen er produsert etter den spesielle Sonocore-metoden, som sikrer at lateksen får en mer ensartet og åpen overflate. Madrassen fremstår derfor som mer slitesterk og ventilerende. Samtidig arbeider overmadrassen aktivt for å gi deg den ideelle sove temperaturen, så du raskere kan nå den dype, viktige søvnen. Det er mulig på grunn av en unik teknologi, som behandler overmadrassen med grafitt partikler. Netter hvor du sover i den syvende himmel, blir med Anatomic Diamant raskt en hverdag.
En helt ekstraordinær overmadrass
En fjærmadrass med intelligent støtte

En fjærmadrass med intelligent støtte

Anatomic Diamant er noe utover det sedvanlige. Det skinner særlig gjennom i fjærmadrassen. Her har vi oppgradert våre alminnelige pocketfjærer, og i stedet bærer nå det patenterede navnet Anatomic-pocket. Det betyr, at det i fjærmadrassen finnes 500 fjærer pr. m2, hvor alle er inndelt i et spesielt mønster. I syv komfortsoner får du vår mest avanserte støtte, som ergonomisk passer på og kjærtegner kroppen din, mens du sover. Fordi ingenting mindre kan gjøre det i den beste sengen vår.

En robust og støttende rammemadrass

Tenk deg å ha en seng, med kun de beste elementene. Det er det i Anatomic Diamant. Helt til det nederste laget, hvor i denne sengen er rammemadrassen, er det tatt høyde for komforten. I stedet for det alminnelige skummet består rammemadrassens indre av fjær, som både er med til å øke komforten og forlenge sengens levetid. Igjen er det naturligvis brukt Anatomic-pocketfjærer. Ytterst er rammemadrassen omkranset av en 24 centimeter høy treramme, som virker beskyttende og skaper et stabilt leie. Du er derfor garantert en komfortabel og solid ramme om søvnen din, og veien fra utmattet til uthvilt er derfor kortere.
En robust og støttende rammemadrass

Diamant forlenger den dype søvnen din

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn har vi utviklet Diamant til å være fire ganger kaldere enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten din fra første natt.

1

million grafittpartikler hjelper med å kjøle deg ned hver natt.

4

ganger er Diamant behandlet lateks kjøligere enn alminnelig lateks.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Anatomic Diamant

Har du bruk for hjelp? Har har vi samlet svarene våre, på de mest stilte spørsmålene til Anatomic Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen for kun 1999 kr. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

100 netters prøve – for tryggheten din

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 netter til å prøve den. Soverommet ditt er showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden ombytte fasthet i sengen gratis eller returnere den for kun 1999 kr.
100 netters prøve – for tryggheten din

Spesifikasjon av Anatomic Diamant

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Høyde Total: 66 cm
Mer informasjon
Kolli 7 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde 66 cm (10 cm bein, 24 cm bunn, 24 cm fjærmadrass, 8 cm overmadrass)
Fjærer Anatomic Pocket®
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 40mm Pulse
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x210

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.