Laster...

Essential Vådliggerlagen

Sengetøy
Vårt Essential tisselaken er laget i en myk OEKO-TEX®-sertifisert jersey med en 100% vanntett og OEKO-TEX®-sertifisert PU-belagt bakside som holder sengemiljøet ditt friskt og tørt i tilfelle en ulykke.
Størrelse:
1
Essential Vådliggerlagen
Vanntett laken

Essential

Et vanntett laken er et smart tips for å ta godt vare på sengen og overmadrassen din hvis du, eller noen du deler seng med, lider av sengevæting. Vårt Essential vanntett laken er diskret, tynt og 100 % vanntett, så ingen uønsket væske siver inn i sengens madrasser. På den måten kan du legge deg å sove med full sjelefred.

Essential

Det essensielle valget

En hjelp når ulykken er ute
Sengevæting

En hjelp når ulykken er ute

Et vanntett laken er en praktisk og diskret måte å beskytte madrassene og sengen på dersom det blir fuktig om natten. Sengevæting er mer vanlig enn vi tror - mange voksne menn og kvinner sies å lide av lekkasje om natten, akkurat som at mange barn også sliter med sengevæting når de sover. Heldigvis finnes løsningen i vårt vanntette laken, som danner en vanntett barriere når uhellet er ute, slik at sengen din forblir tørr.
En myk barrikade

Sov trygt, tørt og stille

Vårt Essential vanntette laken har en myk OEKO-TEX-sertifisert jersey-topp og en PU-belagt underside som fungerer som den vanntette barrikaden mellom sengen din og nattens uønskede dråper. Lakenet er elastisk, pustende og har sterke strikker i hvert hjørne, slik at det holder seg der det skal hele natten. Vi anbefaler å bruke et vanlig laken oppå det vanntette lakenet for best mulig komfort.
Enkel å rengjøre
Hypoallergen blokade

Enkel å rengjøre

Essential vanntette laken kan vaskes i kokende vann, men vi anbefaler ikke tørketrommel eller klorbleking for å opprettholde formen og funksjonen til lakenet. Siden lakenet ender veldig tett rundt madrassen, kan det vanntette lakenet også brukes som en slags hypoallergen blokkade mellom deg og overmadrassen din, da den belagte baksiden av lakenet helt stenger av husstøvmidd og andre små, uønskede gjester.
Essential - det essensielle valget
Søvnlinje

Essential - det essensielle valget

Essential-søvnlinjen er for deg som vil lukke øynene og sovne omgitt av kvalitet fra innsiden og ut. Alle produkter som bærer vårt Essential-merket er laget for å gjøre god søvn tilgjengelig for oss alle. Fordi bedre netter er avgjørende for alle. Du finner et bredt utvalg av Essential-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter, sengegavler, madrassbeskyttere og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.